eBot

Solicitati TEST

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dvs. acum aveţi posibilitatea de a solicită un test gratuit, momentan doar pe rază municipiului Bucureşti, cu roboţi în locaţia dvs.
Dacă doriţi să testaţi unul sau chiar doi roboţi în locaţia dvs. să puteţi aprecia direct şi nemijlocit modul în care aceştia vă pot ajută afacere, nu rămâne decât să ne contactaţi prin modalităţile prezentate pe site şi vom încerca să găsim cea mai bună soluţie pentru o demonstraţie în spaţiul dvs.
Condiţii necesare pentru instalarea temporară a roboţilor în locaţia dvs:

  • Perioada de test va fi stabilită de comun acord, în cazul în care solicitați modificări de program, hărți, trasee după punerea în funcțiune a roboților pot apărea costuri (deplasări, programare, etc).
  • Podea netedă, fără denivelări, praguri, covoare groase, umezeală.
  • Unghi de urcare/coborâre de maximum 5 grade dacă există posibilitatea de vărsare a produselor.
  • Accesul într-o zonă de încărcare a roboţilor, fără obstacole de cel puțin 1.5m şi acces la reţeaua electrică.
  • Spaţiul dintre mese suficient de mare încât să permită trecerea unui robot şi cel puțin a unei persoane pe lângă el.
  • Fără scări interioare, piscine, suprafeţe vitrate, oglinzi de dimensiuni mari, în apropiere, eventual ne puteţi trimite câteva imagini cu spaţiul unde doriţi folosirea roboţilor împreună cu cererea dvs.
  • Nu se folosesc roboţii la exterior, terase semi-acoperite, ori restaurante în aer liber. De asemeni nu se permite utilizarea acestora în mediu cu umiditate mare (saune, bucătării).
  • Vă rugăm să ne specificaţi ce tipuri de produse vor căra roboţii, ţineţi cont că există posibilitatea că băuturile în pahare înalte sau fierbinţi să poată fi vărsate în cazul în care robotul este lovit în timpul deplasării ori efectuează o oprire de urgenţă în cazul detectării unui obstacol neaşteptat.
  • Roboţii au nevoie de conexiune permanentă wi-fi de calitate, pentru colaborare între ei şi managementul datelor (hărţi, alte date).
  • Referitor la interfaţa în limba română, se lucrează încă la implementare pe toate modelele, în orice caz interfață este vizuală, cu butoane care pot fi definite că numere ori locații în limba română.

Pentru alte întrebări vă stăm la dispoziţie.

Social Share:

Categorii

Articole Conexe

Solicitati TEST

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dvs. acum aveţi...

Impresii expoziție

În primul rând, ne simţim obligaţi a vă mulţumi...

TechExpo 2023

În perioada 26-28 Mai 2023 avem plăcerea să va...