eBot

Impresii expoziție

În primul rând, ne simţim obligaţi a vă mulţumi pentru interesul acordat pe timpul expoziţiei, ne simţim onoraţi de vizitele Dvs.
Ne-am bucurat de 3 zile pline, fără pauză, în care diverşi potenţiali clienţi au fost interesaţi de produsele expuse, au avut ocazia să vadă câţiva roboţi în acţiune în spaţiul restrâns în care am primit voie să-i punem la lucru (motive de securitatea vizitatorilor) şi au experimentat interacţiunea cu modelele expuse.
Roboţii care au fost programaţi a interacţiona cu publicul au avut ocazia să-şi dovedească capabilităţile de a naviga într-un mediu haotic, aglomerat, fără incidente şi au avut sistemul solicitat maxim de micuţii vizitatori care îşi însoţeau părinţii la expoziţie 😀 au dansat cu fetiţele, au încercat să scape de băieţeii insistenţi a-i bloca pe drum, au fost mângâiaţi, îmbrăţişaţi, ce să mai, au fost jucăriile lor fascinante!
Am avut plăcerea de a explica celor speriaţi că vor fi înlocuiţi de roboţi utilitatea roboţilor de livrare şi majoritatea au înţeles că munca lor poate deveni mai uşoară şi mai puţin stresantă în cazul în care ar avea ocazia de a colabora cu un „coleg” robot indiferent de mediul de lucru în care ar fi implementat.
Bineînţeles, am avut interacţiuni şi cu vizitatori mai puţin binevoitori care au făcut tot posibilul să ne pună în încurcătură pe noi, factorul uman, cât şi roboţii prezentaţi dar ne aşteptam la acest fapt şi ne bucurăm că numărul acestora a fost extrem de mic.
Prin interacţiunea noastră cu potenţialii clienţi, am explorat împreună cu aceştia, modalităţi de a introduce roboţii în domenii diferite de cele pentru care au fost proiectaţi şi chiar am descoperit clienţi interesaţi de a folosi un robot pentru a schimba atitudinea angajaţilor faţă de mediul de lucru şi modul de a interacţiona cu acesta.

Vă mulţumim din suflet pentru că aţi fost alături de noi şi ne-aţi încurajat a merge mai departe în acest domeniu, relativ nou pentru piaţa din România.
În continuare vă prezentăm o serie de imagini din timpul expoziţiei.

Social Share:

Categorii

Articole Conexe

Solicitati TEST

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor dvs. acum aveţi...

Impresii expoziție

În primul rând, ne simţim obligaţi a vă mulţumi...

TechExpo 2023

În perioada 26-28 Mai 2023 avem plăcerea să va...